Hvordan bruger jeg Fablab?

Fablab er for alle – enkeltpersoner, grupper, skoler og virksomheder.

Åbent lab

Fabla er åbent for alle om tirsdagen, mellem 10 og 15. Husk at checke vores facebookside for at se de senest opdaterede åbningstider. Vi har mange arrangementer, også nogle som ligger om tirsdagen, så vi ikke kan holde åbent.

Øvelse gør mester

I Fablab kan du få hjælp og undervisning, så du kan lære f.eks. at tegne i 3D. Vi arbejder på højtryk for at klargøre en række workshops, så du kan blive mester i vores digitale fremstillingsværktøjer.

Vi afholder også workshops for virksomheder og skoler. Kontakt os for nærmere information om tider og priser.

 

Skoler

Er du lærer og leder efter en undervisningsmulighed for elever og studerende, så de kan sætte gang i innovationen, så er Fablab det perfekte sted at starte. En workshop i Fablab kan hjælpe de studerende godt i gang og vi kan stimulere dem ved at komme ud over klasseværelsets fire vægge.
Vi kan afholde en enkelt workshop eller være en del af et længerevarende forløb – du bestemmer!

Enkeltpersoner

Om du er iværksætter, husmor, opfinder eller flaskedreng – det gør ingen forskel. Har du en ide til et produkt, så er Fablab stedet du kan få dine ideer omsat til virkelighed!
Vi hjælper dig i gang, så du nemt, billigt og hurtigt kan undersøge om din ide er flyveklar, eller skal have lidt mere tid i reden.

Virksomheder

Vi tilbyder produktudvikling og sparring på stort set alle former for produkter. Kontakt os for at snakke om dine muligheder.

 

Hvad er der i et Fablab?

Fablab har en række avancerede maskiner til rådighed, fra 3D-printere, laserskærer, CNC-fræsere og andre maskiner, håndværktøj og materialer. Fablab tilbyder også adgang til computere fyldt med digitale værktøjer, der kan hjælpe dig med at bringe din ide til live. Du skal bare trykke på knapperne.

I Fablab er der ansat en række dygtige eksperter, som kan hjælpe dig med vejledning, support og undervisning i programmer og maskiner. Det eneste vi beder om, er at dine ideer og den viden du får ved et besøg i Fablab bliver delt med os, så de næste der kommer kan lære af dine erfaringer. Så får vi mere ud af vores maskiner og ressourcer. Spørg os hvordan du kan hjælpe med at dele din viden!