Lej det Mobile FabLab

Det mobile fablab

Det Mobile FabLab indeholder en fantastisk mængde højteknologisk udstyr og er sat i verden for at give virksomheder mulighed for at bruge ny teknologi og nye processer i deres innovationsarbejde.

Det Mobile FabLab er en bus indrettet som digitalt prototype værksted. Her er udstyret der skal til for at afprøve produktidéer.

Rullende resurse
Nye teknologier har gjort vejen fra tanke til prototype meget kortere. Udnytter du teknologierne rigtigt, kan du hurtigt og enkelt få testet din produktidé. Hvor en prototype tidligere krævede lang tid, kan du nu i stedet bruge en 3D-printer og udnytte tiden til at designe og videreudvikle.

Det mobile FabLab er en rullende resurse for virksomheders innovation. Den indeholder det nyeste nye i form af moderne teknologi til afprøvning af idéer og udvikling af prototyper. Der er bl.a. cnc-fræser, 3D-printere, laserskærer og meget andet.

Erfarne produktudviklere
Med Det Mobile FabLab følger også adgangen til viden om, hvordan du udnytter teknologierne. Du får kyndig vejledning fra erfarne produktudviklere som kender maskinerne, og som kan hjælpe dig i processen mod et bedre designet eller funktionelt produkt

Udstyr i Det Mobile FabLab (udsnit)

  • 9 bærbare PC’ere inkl. CAD
  • 3D printer:  4 Cube X Trio 3D printere
  • Folieprinter/skærer: Roland BN-20
  • Cnc fræser: Roland-DG Modela 4A0, 4 axet
  • Laserskærer: Universal Lasers VLS 6.60
  • 3D farve scanner: Artec MHT

Vil du vide mere om Det Mobile FabLab?
Randi Terp
Tlf.: 5372 7199
Mail: info@detmobilefablab.dk

logoer mobilt fablab