Workshops

Innovation campen består af fire workshops, alle i uge 42.

Mandag og tirsdag afholdes workshop 1 og workshop 2 sideløbende med hinanden. Onsdag og torsdag afholder vi så workshop 3 og workshop 4 sideløbende med hinanden. Fredag skal alle prototyperne vises frem, vi skal have besøg af DTU Science Show og meget andet. Hvis du ikke kan få nok, så er du velkommen til at tilmelde dig to workshops -men hold øje med hvornår de afholdes.

 

SORTERINGSROBOT

WORKSHOP 1- mandag og tirsdag d. 16-17. oktober kl 9-15 samt fredag d. 20/10 kl. 9-13

Lav prototypen på en sorteringsrobot der kan sortere metal, hvid og farvet plast i forskellige spande. Her får du lov at arbejde med magnetisme, hydraulik, elektronik og programmering. Dine opfinderskills skal i spil når dit team skal skabe en prototype der kan løfte, skubbe og registrere de forskellige materialer.
Om fredagen skal teamet præsentere jeres robot for de andre deltagere samt andre interesserede virksomheder.

Pris: 100kr. (opkrævning udsendes senere)

Tilmeld dig her

3D PRINTEDE STØBEFORME

Workshop 2 – mandag og tirsdag d. 16-17. oktober kl 9-15 samt fredag d. 20/10 kl. 9-13

Her fokuseres der på at tegne i 3D og printe på 3D printerne. Lene Evers Chokolade mangler nye støbeforme og teamets opgave bliver at designe, 3D printe og vakuum suge nye forme. Kan dit team lave en overbevisende prototype på bare to dage? Om fredagen skal teamet præsentere jeres støbeform for de andre deltagere, virksomheder og Lene Evers Chokolade.

Pris: 100kr. (opkrævning udsendes senere)

Tilmeld dig her

PINBALL MAKERS

Pinball makers i FabLab

Workshop 3 – onsdag og torsdag d. 18-19/10 kl. 9-15 samt fredag d. 20/10 kl. 9-13

Ressource City vil gerne have noget underholdning til deres besøgende der kommer og skal lære mere om cirkulærøkonomi og upcycling. Design og byg en genial pinball maskine helt fra bunden – med elementer af skrot fra genbrugspladsen! Hvordan får man en god affyring? Kan der bruges en 3D-printet dims? Måske kan en lang tud fra en gammel kaffekande bruges som forhindring? Skal den pimpes med blinkende dioder? Og kan I nå det på 2 dage?
Om fredagen skal teamet præsentere jeres prototype for de andre deltagere, Ressource City, virksomheder og interesserede.

Medbring meget gerne dimser du selv har, som du tænker kan bruges til en pinball.

Pris: 100kr. (opkrævning udsendes senere)

Tilmeld dig her

FAB STRANDVOGN

Workshop 4 – onsdag og torsdag d. 18-19. oktober samt fredag d. 20/10 kl. 9-13

Vær med til at skabe prototypen som dine venner altid vil spørge dig om. Teamet skal på denne workshop, skabe en prototype på en fed vogn, der vil sørge for musikken og kolde drikkevarer når man mødes med vennerne. Udfordring: I får kun højtalere, skrot og en køletaske!

Alle talenter skal i brug når du og dit team skal prøve kræfter med udviklingen af en idé og med værktøjer som elektronik, laserskæring og 3D print. Kan I skabe lyd og kolde vand? Efter to dage skal teamet præsentere jeres prototype for de andre deltagere samt interesserede virksomheder.

Pris: 100kr. (opkrævning udsendes senere)

Tilmeld dig her