Innovation Camp 2017

Tre vilde og intensive nørdede dage venter på dig! Du kommer til at rode med fx. elektronik, 3D-print, folie-skæring og laserskærer i jagten på en sej opfindelse.

HVEM: Dig, der går i 7. – 10. klasse med interesse for teknik.
HVORNÅR: Uge 42, 2017
HVOR: FabLab Danmark, Maglemølle 31A, 4700 Næstved

Vi slipper dig og dine 4 holdkamerater løs i FabLab, lærer jer at bruge maskinerne og elektronik, så teamet kan lave en genial prototype. Mandag og tirsdag afholdes workshop 1 og 2, onsdag og torsdag afholdes workshop 3 og 4. Læs mere her om de fire workshops.

Fredag mødes alle 40 deltagere fra campens workshops. DTU Science Show starter dagen med et eksplosivt show og så skal vi se alle resultaterne af det hårde arbejde! Vi holder en Science Faire, hvor alle grupper viser deres resultater frem for virksomheder, forældre og andre interesserede.

 

Campen giver dig også en mulighed for at få et indblik i hvordan din fremtid kunne blive. Få en snak med studerende, undervisere og studievejledere fra forskellige uddannelser og hør nærmere om de færdigheder du i denne uge har fået mulighed for at afprøve.

 

MEDBRING: Egen mad og drikke til de to workshop dage. Fredag giver vi lidt frokost og en vand. Har du en bærbar må du meget gerne tage den med.

 

PRIS: 100 kr. pr. workshop – opkræves senere efter tilmelding.
Der bliver rift om campens 40 pladser – det er efter først til mølle princippet. Du er velkommen til at tilmelde dig to workshops, hvis du fristes til mere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem står bag?

Sponsor:

www.RSonline.dk

Læs mere om projektet “Tekniske Talenter”.