Fablab Danmark

Et Fablab – et Fabrication Laboratory – er et kreativt, højteknologisk prototypeværksted, hvor du kan omsætte idéer og projekter til fysisk form. Læs mere om Fab Lab bevægelsen på wikipedia.

Kom og brug vores professionelle maskinpark

I Fablab Danmark ønsker vi at give almindelige mennesker adgang til digital fremstillingsteknologi. Realiser din gode idé ved hjælp af maskiner, der indtil for nyligt var forbeholdt professionelle; heriblandt 3D printere, laserskærere og CNC maskiner. Vi arbejder aktivt og praktisk med innovation igennem prototyping, produktudvikling og idégenerering. Udover at udføre og deltage i udviklingsopgaver har vi også erfaring med at lave workshops og undervisningsforløb fokuseret på innovation, kreativitet og prototyping.

Vi er sammen om FabLab

For at kalde sig et FabLab bør man respektere MIT’s Fab-charter, som beskriver ideologien i Fablab-bevægelsen. Vi tager charteret seriøst og forsøger at efterleve det, hvilket betyder, at vi til gengæld for gratis adgang til Fablabs maskiner forventer, at du viser, hvad du bruger dem til. Det betyder også, at alle hjælper til med at gøre FabLab lidt (eller meget) bedre og passer på faciliteterne. Læs Fab-charteret her.

Vi er altid interesserede i samarbejdspartnere, både fra erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner eller private, der har spændende projekter eller idéer, der skal realiseres. Du kan også følge os på Facebook.

Nedenfor kan du finde en række relevante og spændende links til eksterne sider, der beskæftiger sig med Fablab bevægelsen på forskellig vis:

One Comment

  1. Pingback: Fablab | mariteket

Comments are closed.