Fablab kasse

Alle har brug for opbevaring. Især i et fablab, hvor der til tider godt kan blive lidt rodet. Kasper har lavet en lækker kasse, der er lige til at skære ud i en plade 4mm HDF. Kassen samled uden brug af lim eller skruer og så kan den endda stables! Det er altså smart.

Intet projekt uden udvikling. Nedenstående billede viser iterationen fra første kasse, som var lidt for bred til hylderne i vores mobil fablab, til den sidste kasse som stabiliserer sig selv, ved stabling.

Her er et close-up af stabiliseringsdetaljen. Enkelt og elegant!

Laseren kom straks på hård arbejde og vi har indtil videre fremstillet 9 kasser, som kan bruges til at mellem himmel og jord.

Bonus:

Hvis du melder dig ind i vores brugerforening, får du en kasse, så du kan opbevare dine personlige projekter på vores bruger-hylde. Ikke noget besvær med at transportere projekter frem og tilbage og ikke nogen problemer med ting der går i stykker under transport. Vores fablab kasse er (næsten) ufejlbarlig. og så er vi jo slet ikke gået igang med at gøre den personlig endnu!

 

Her er den som laser-klar PDF: Fablab box

2 Comments

  1. Matthias Vanhentenryk

    Beautiful Box! I’m a member from FabLab Belgium. I would love to make one of those here in Leuven. Would you be so kind to deliver me the files please?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *